Ένωση Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών Πτυχιούχοι Α.ΣΕ.ΤΕ.Μ - ΣΕ.ΛΕ.ΤΕ

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΚΕ ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΑΒ -28/5/2013

Σας ενημερώνουμε ότι η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της ΑΣΠΑΙΤΕ θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στο Σχηματάρι Βοιωτίας, την Τρίτη 28/05/2013.

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν οι σπουδαστές των Τμημάτων Εκπαιδευτικών Μηχανολογίας, Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολογίας και Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικής, οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς τουλάχιστον ένα εκ των μαθημάτων Επιχειρηματικότητας που προσφέρονται από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της ΑΣΠΑΙΤΕ (Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα και Διδακτική Ι ή/και Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα ΙΙ), καθώς και οι σπουδαστές που παρακολουθούν ενεργά το μάθημα Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα ΙΙ και έχουν ενταχθεί σε ομάδα εργασίας στο τρέχον ακα...δημαϊκό εξάμηνο.

Επισημαίνεται ότι τα έξοδα συμμετοχής στην εκπαιδευτική επίσκεψη θα καλυφθούν από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της ΑΣΠΑΙΤΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο γραφείο Διοικητικής Υποστήριξης της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της ΑΣΠΑΙΤΕ έως την Τετάρτη 22/05/2013 (το γραφείο λειτουργεί καθημερινά 08:30-15:00 στο χώρο της Βιβλιοθήκης, τηλ. 210 2896885).

Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινήσεις και πληροφορίες

1 σχόλιο:

  1. Εδώ είναι ο κ. Benjamin επικοινωνήστε με τα στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, lfdsloans@outlook.com. / Ή Whatsapp +1 989-394-3740 που με βοήθησε με δάνειο 90.000,00 ευρώ για την εκκίνηση της επιχείρησής μου και είμαι πολύ ευγνώμων, ήταν πολύ δύσκολο για μένα εδώ να προσπαθήσω να κάνω έναν τρόπο, όπως η μόνη μητέρα τα πράγματα δεν ήταν εύκολο με μένα, αλλά με τη βοήθεια του κ. Benjamin έβαλε χαμόγελο στο πρόσωπό μου καθώς βλέπω την επιχείρησή μου να μεγαλώνει και να επεκτείνεται επίσης. Ξέρω ότι μπορεί να εκπλήσσετε γιατί βάζω τέτοια πράγματα εδώ, αλλά πρέπει πραγματικά να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, οπότε όποιος ζητά για οικονομική βοήθεια ή για να αντιμετωπίσετε δυσκολίες με εκεί επιχειρήσεις ή θέλετε να ξεκινήσετε επιχειρηματικό έργο, μπορείτε να το δείτε και να ελπίζετε να βγείτε από την δυσκολία..Σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή