Ένωση Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών Πτυχιούχοι Α.ΣΕ.ΤΕ.Μ - ΣΕ.ΛΕ.ΤΕ

Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΚΕ ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΑΒ -28/5/2013

Σας ενημερώνουμε ότι η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της ΑΣΠΑΙΤΕ θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στο Σχηματάρι Βοιωτίας, την Τρίτη 28/05/2013.

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν οι σπουδαστές των Τμημάτων Εκπαιδευτικών Μηχανολογίας, Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολογίας και Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικής, οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς τουλάχιστον ένα εκ των μαθημάτων Επιχειρηματικότητας που προσφέρονται από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της ΑΣΠΑΙΤΕ (Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα και Διδακτική Ι ή/και Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα ΙΙ), καθώς και οι σπουδαστές που παρακολουθούν ενεργά το μάθημα Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα ΙΙ και έχουν ενταχθεί σε ομάδα εργασίας στο τρέχον ακα...δημαϊκό εξάμηνο.

Επισημαίνεται ότι τα έξοδα συμμετοχής στην εκπαιδευτική επίσκεψη θα καλυφθούν από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της ΑΣΠΑΙΤΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο γραφείο Διοικητικής Υποστήριξης της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της ΑΣΠΑΙΤΕ έως την Τετάρτη 22/05/2013 (το γραφείο λειτουργεί καθημερινά 08:30-15:00 στο χώρο της Βιβλιοθήκης, τηλ. 210 2896885).

Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινήσεις και πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου